Краток извештај од 6-тиот Јадранско-подунавски куп во мушичарење 2015

22 Сеп 2015
17210 пати

Во периодот од 10-13.09.2015 во местото Благај во близина на Мостар се одржа 6-тиот Јадранско-подунавски куп во дисциплината “мушичарење“. Купот се одржа на реката Буна, притока на Неретва, позната како природно мрестилиште на ендемската мекоусна пастрмка.

Македонија учествуваше со една екипа составена од 3+1 натпреварувачи, избрани согласно постигнатите резузлтати на Државниот мушичарски куп на Македонија 2015. Екипата се пласираше на 13-тата позиција.

Во прилог се официјалните конечни резултати и галерија со фотографии.

 

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00