Оглас за доделување на средства

27 Дек 2021
737 пати

Почитувани,

Во прилог може да го преземете Огласот за доделување на средства од Фондот за развој на рекреативниот риболов во Република Македонија.

Правилникот за доделување на средства од Фондот за развој на рекреативниот риболов може да го погледнете и во делот “Правилници на МРФ“ на главното мени.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00