Известување за Државен крапски куп Гемиџии 2021

14 Сеп 2021
1273 пати

Почитувани,

Ве информираме дека на одржаниот онлајн состанок на натпреварувачката комисија за крапски риболов едногласно со седум гласа ЗА е заклучено Државниот крапски куп Гемиџии да се одржи од 08-11.10.2021 година на Велешко езеро во организација на МРФ, а домаќин да биде ЗСР Бабуна Велес.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00