Извештаи од потрошени средства од спортски ваучери

15 Мар 2021
1769 пати

Почитувани,

Во прилог се објавени Извештаите за потрошени средства од спортски ваучери од Македонска Риболовна Федерација и клубовите кои добија спортски ваучер од Агенција за млади и спорт.

Со почит,

МРФ

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00