Програма за Спин лига 2020

14 Сеп 2020
1058 пати

Почитувани риболовци,

Во прилог може да ја погледнете Програмата за Спин лига 2020 во организација на Македонска Риболовна Федерација.

Пријавувањето е во тек.

Бистро!

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00