Испечатете ја страната

ЗСРРК КРКУШКА - Велес

Полн назив на здружението:    ЗДРУЖЕНИЕ НА СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН РИБОЛОВЕН КЛУБ
                               „КРКУШКА“ - Велес     
Скратен назив:    ЗСРРК КРКУШКА
Место:    ВЕЛЕС
Адреса:    Димитар Влахов бр. 24
Дата на регистрација (пререгистрација):    
30.10.2011 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 - 54/2 од 20.04.2012 година
Жиро сметка:    240290002188965
Депонент:    Уни Банка
e-mail адреса:     Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон на здружението:    
+389 (43) 227-780
Претседател:    Марјанче Кралев
    телефони за контакт
        043/227-780
070/315-480

Лица за постојан контакт:       1. Марјанче Кралев    телефони за контакт
        043/227-780
070/315-480