Испечатете ја страната

ЗСР „ДОШНИЦА“ Демир Капија

Полн назив на концесионерот:

Здружение на спортски риболовци “ДОШНИЦА“ Демир Капија

Скратен назив: ЗСР ДОШНИЦА
Место: Демир Капија
Адреса:  ул. Маршал Тито бб

Дата на регистрација/пререгистрација: 20.04.2004
Број на Решение за вршење дејност спо..рт: 08-165/2 од 21.06.2010

Жиро сметка: 210059111170156
Депонент: НЛБ Тутунска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 366-534

Претседател: Ристо Велков
Телефон за контакт: 075/368-166

Секретар: Илија Василев
Телефон за контакт: 070/324-441