ИЗВЕСТУВАЊА

РИБАРСКА ВИСТИНА - Прва крапска риболовна лига, второ коло, втор дел

РИБАРСКА ВИСТИНА - Прва крапска риболовна лига, второ коло, втор дел

23 Јуни 2015

Во прилог е емисијата РИБАРСКА ВИСТИНА - Прва крапска риболовна лига, второ коло, втор дел, снимена од страна на Радован Димитриевски.

 

НАТПРЕВАРИ

10-ти Јадранско-подунавски куп

10-ти Јадранско-подунавски куп

16 Јули 2015

Од 10 до 12 јули во Птуј Словенија беше одржан 10-то по ред Балканско првенство (Јадранско-подунавски Куп 2015) во дисциплината „Пливка".На оваа првенство учествуваа 16 екипи од Словенија, Србија, Хрватска,...

ЛИЧНИ КАРТИ НА РИБОЛОВНИ ЗДРУЖЕНИЈА

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk